• Badmintonner

    Badmintonner

  • Badmintonner

    Badmintonner

Disclaimer

Informatie

Badminton Nederland spant zich in om de informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties.Eigendom

De eigendomsrechten van deze website berusten bij Badminton Nederland. De op deze website geplaatste teksten mogen uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt. Het is uitdrukkelijk verboden materiaal van deze website voor een andere website te gebruiken, tenzij vooraf schriftelijke toestemming is gegeven door Badminton Nederland. Andere eigen handelsmerken en –namen kunnen op deze website voorkomen, waarbij deze merken en namen eigendom blijven van de respectievelijke eigenaars.

Uitsluiting aansprakelijkheid

Het gebruik van de informatie op deze website is geheel voor eigen risico. Badminton Nederland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan als gevolg van het bezoeken van deze website en het gebruik van de informatie op deze website.

Links

Badminton Nederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites die door een link met de website van Badminton Nederland zijn verbonden.